huisstijl de paarse uil

De creativiteit en deskundigheid van Ilona is een goede aanwinst voor je website. Ze luistert onwijs goed en is sterk in de visualisatie maken van je eigen ideeën. Ilona past haar eigen stijl toe en daardoor worden de illustraties uniek en speciaal op maat gemaakt. Contact hebben is daarbij van belang, maar met Ilona kun je snel schakelen.

~ Mitchel Kleuver

Ik was al een tijd lang niet tevreden met het logo en uiterlijk van mijn blog. Toen Ilona op mijn pad kwam vroeg ik haar een nieuw logo te ontwerpen. Zodra zij eraan was begonnen voelde ik per direct het vertrouwen. Het zou goed komen. Ze maakte van mijn slechte schets en nog slechtere instructies precies wat ik wilde en dat in zo’n korte tijd dat ik er verbaasd over was. Ilona heeft een heerlijke eigen stijl maar geen moeite om met die van een ander te werken. Mocht ik ooit iets nodig hebben dan mag zij het zeker weer ontwerpen.

~ Liesbeth

 

Ondanks Ilona’s tegenslagen door de jaren heen was ik blij verrast om te zien dat deze meid niet stil zat en flink doorgepakt heeft! Dit was voor mij alle reden om de stoute schoenen aan te trekken en ronduit te vragen of ze in opdracht voor mij iets wilde maken. Natuurlijk kan dat!

Ze vroeg wat ik in gedachte had en net zoals bij elk ander creatief proces was soepele communicatie onmisbaar en gelukkig vanzelfsprekend. Ik noemde het thema op dat ik graag afgebeeld wou zien, een mix van een Western en Sci-Fi. Daarbij verzon ik ook de klassieke vraag die kunst moet oproepen bij de aanschouwer. Omdat niet iedereen thuis in Sci-Fi en vaak al helemaal niet in Westerns, leek het mij handig om wat voorbeelden te sturen. Al snel kreeg ik een schets te zien waarin kenmerkende elementen waren opgenomen en ook in dit stadium kon ik het nog alle kanten laten op gaan.

Ik wist zelf al wel goed wat ik wou, maar ik wist niet alles. Gelukkig dacht Ilona mee en deed voorstellen voor de kleuren. Toen alles bekend was ging ze gelijk aan de slag.

En het eindresultaat mag er zeker zijn! Een echte Ilona! alles wat ik wou komt er in terug van het thema tot de vraag en zelfs de voorgestelde kleuren. Ilona bedankt! Altijd de dingen doen die je leuk vindt en blijf vooruit kijken!

~ Lorenzo