Creativiteit is iets wat eigenlijk altijd al in me heeft gezeten en dit uitte zich dan ook al op jonge leeftijd. Al voor ik kon lopen zat ik met een stift in mijn hand en voor mijn poppen maakte ik altijd al zelf de kleertjes. Die creativiteit ontwikkelde zich steeds meer. Zo fotografeerde ik al op mijn tiende, met de camera van mijn vader. Ontdekte ik een paar jaar later dat je ook video’s kon maken en bewerken en startte ik vijf jaar geleden met bloggen. En toen was het wel duidelijk voor me, creativiteit speelde een rol in het verleden, het heden en moest ook een rol gaan spelen in de toekomst. En zo kwam ik uiteindelijk uit bij de vakschool voor verbeelding, het Cibap.

In de twee jaar dat ik nu op het Cibap zit heb ik bij mezelf een enorme ontwikkeling gezien. Ik leer steeds meer over verschillende programma’s, over nieuwe mediatechnieken en ik ontwikkel mijn creativiteit steeds verder. Ook heb ik een hoop hierover geleerd tijdens mijn stageperiode bij Viesueel Geweld.
En dan hoor ik je denken, ben je dan alleen maar met creativiteit bezig? Eigenlijk wel ja. Maar als ik dan een keer niet creatief bezig ben, dan lig ik gewoon lekker in mijn bed, met Netflix of een goed boek.

Mijn vaardigheden

After Effects 75%
Character Animator 80%
Illustrator 90%
Photoshop 60%
Premiere Pro 75%
Lightroom 90%
WordPress 100%