Ilona was de diesel onder het project. Haar gestage manier van doorwerken, consequent en trouw aan het door haarzelf opgestelde tijdsschema, was inspirerend en motiverend voor ons allemaal. Door deze werkwijze komt Ilona maximaal over als iemand die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Daarmee doet ze onbedoeld een appel op ieders loyaliteit aan het project, een cruciale factor om samen succesvol te kunnen zijn. Haar betrouwbare aanpak zal zeker maken dat klanten en werkgevers in de toekomst voor haar zullen kiezen. Haar rustige en vriendelijke manier van communiceren werkt rustgevend in een projectteam. Fijn!!

~ Ingrid Heijnen

huisstijl de paarse uil

The creativity and expertise from Ilona are a good asset for your website. She listens really well to your requirements and is really good in visualising your ideas. Ilona has her own style, which expresses itselfs in unique products.

~ Mitchel Kleuver

Ik was al een tijd lang niet tevreden met het logo en uiterlijk van mijn blog. Toen Ilona op mijn pad kwam vroeg ik haar een nieuw logo te ontwerpen. Zodra zij eraan was begonnen voelde ik per direct het vertrouwen. Het zou goed komen. Ze maakte van mijn slechte schets en nog slechtere instructies precies wat ik wilde en dat in zo’n korte tijd dat ik er verbaasd over was. Ilona heeft een heerlijke eigen stijl maar geen moeite om met die van een ander te werken. Mocht ik ooit iets nodig hebben dan mag zij het zeker weer ontwerpen.

~ Liesbeth

Ondanks Ilona’s tegenslagen door de jaren heen was ik blij verrast om te zien dat deze meid niet stil zat en flink doorgepakt heeft! Dit was voor mij alle reden om de stoute schoenen aan te trekken en ronduit te vragen of ze in opdracht voor mij iets wilde maken. Natuurlijk kan dat!

Ze vroeg wat ik in gedachte had en net zoals bij elk ander creatief proces was soepele communicatie onmisbaar en gelukkig vanzelfsprekend. Ik noemde het thema op dat ik graag afgebeeld wou zien, een mix van een Western en Sci-Fi. Daarbij verzon ik ook de klassieke vraag die kunst moet oproepen bij de aanschouwer. Omdat niet iedereen thuis in Sci-Fi en vaak al helemaal niet in Westerns, leek het mij handig om wat voorbeelden te sturen. Al snel kreeg ik een schets te zien waarin kenmerkende elementen waren opgenomen en ook in dit stadium kon ik het nog alle kanten laten op gaan.

I already knew what I wanted, but I didn't knew every detail. Luckily Ilona thought along, and she made a proposal for the colors. After everything was clear, she directly started.

And I am so happy with the final result! A real Ilona! Eberything I asked for was there, from the theme till the colors I asked for. Thank you so much Ilona! Always do the things you love and keep on looking forward!

~ Lorenzo