Als klein meisje schreef ik al verhalen over de avonturen die mijn knuffels beleefden als ik op school was. Inclusief tekeningen, stickers en een hoop spelfouten. Als klein meisje was ik dus al druk bezig. Van foto’s maken met de camera van mijn vader tot het maken van kleertjes voor mijn poppen. Het was altijd dus wel al duidelijk dat ik creatief aangelegd was.

En toen ik de digitale wereld leerde kennen was het helemaal feest voor mij. Ik kon uren prutsen in (destijds het welbekende) Paint, ik schreef urenlang teksten voor mijn blog en ik startte met het nabewerken van de foto’s en video’s die ik maakte.

Door de jaren heen leerde ik hoe belangrijk creativiteit voor mij is. Het maakt me gelukkig en ik kan oprecht zeggen dat ik ongelukkig wordt als ik niet creatief bezig kan zijn. Ik was dan ook dolblij dat de creativiteit terug kwam na een zware depressie. En toen was het voor mij duidelijk. Hier wil ik echt mijn werk van maken. Want ik vind het geweldig om anderen blij te kunnen maken met mijn werk en tot ieders verbeelding te kunnen spreken. Ik ga geen uitdaging aan de weg en weet van volhouden.

En als ik niet achter de computer zit? Dan wandel ik met mijn hond Kino, of sta ik los te gaan op een metal concert met mijn vader. En van boksen of lekker fietsen ben ik ook niet vies. 

Mijn vaardigheden

After Effects 75%
Character Animator 80%
Illustrator 90%
Photoshop 60%
Premiere Pro 75%
Lightroom 90%
WordPress 100%