Beesha is een nederlands merk wat o.a. shampoo en conditioner bars ontwikkelt. Geen shampoo of conditioner meer in een plastic fles, maar als zeepblokje. Deze zeepblokjes hebben echter ook een verpakking nodig, en hier heb ik mee geholpen.

Een verzameling logo’s wat ik de afgelopen tijd voor bedrijven en particulieren heb ontworpen.

Voor Pepperfield ging ik aan de slag met een korte animatie van slechts 14 seconden. Ik kreeg een tekst aangeleverd en maakte daarbij een passende animatie die gebruikt zal gaan worden tijdens een pitch.

Styf is een learning platform voor jongeren. Op de website komen (uitleg)video’s te staan. Ik werd gevraagd het intro te maken wat gebruikt gaat worden bij deze video’s.

Een goede manier om je naamsbekendheid uit te breiden of iets leuks toe te voegen aan je Instagram is het maken en gebruiken van Instagram GIFjes. Ik maakte ze in eerste instantie voor mijn eigen bedrijf, maar maak ze nu ook met veel plezier voor anderen.

kaartenserie kalm

Kalm zet zich in om deze jongeren een steuntje in de rug te geven en ze te laten weten dat ze niet alleen zijn. Dit doen ze door middel van kaartensets, waarvoor ik drie ontwerpen maakte.

NiceDay is een bedrijf dat zich inzet om jongeren met psychische problemen te ondersteunen. Voor de behandeling die zij bieden, maakte ik een uitleganimatie.

I regulary post some short GIF's that I animated. I made them for myself, just because I really enjoy making them.

Beside illustrating I also enjoy playing with compositions and creating patterns.

I created a short commercial for a new restaurant. The video tells you more about all of the posibilities from the building, for events and overnight stays.

10/30