illustraties

Illustrations

Illustraties om in te zetten op je social media en/of website, voor een (kinder)boek of voor op posters. De mogelijkheden zijn eindeloos en die bespreek ik dan ook graag met je.

Patterns

Ik ontwikkel patronen die zowel te gebruiken zijn voor digitaal werk als op stoffen, ideaal voor bijvoorbeeld een kleding- of stationary-lijn.

Corporate identities

Of je nou enkel een nieuw logo zoekt of een complete huisstijl nodig hebt voor je bedrijf, ik help je er graag mee. Om precies het juiste gevoel of de juiste boodschap over te brengen.

Animations

Een animatie om een nieuw concept uit te leggen, een commercial of een geanimeerd intro? Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos en denk ik graag met je mee.

GIFs

Instagram stories; het is inmiddels een bekend concept en een goede aanvulling op je bedrijf. En wat is nou leuker dan je eigen GIFjes hierbij te kunnen gebruiken?

Typografie

Typografie voor op posters, een verpakking of in social media posts, je kan het voor van alles en nog wat gebruiken. Ik ga graag aan de slag om jouw tekst op mooie wijze over te brengen.

Niet gevonden wat je zocht? Neem gerust contact met me op (scrol even door naar beneden), ik denk graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw project. Klik hieronder om meer te lezen over mijn manier van werken.

0
Logos
0
Patterns
0
Explanation animations
0
GIFs

Projects

Beesha is een nederlands merk wat o.a. shampoo en conditioner bars ontwikkelt. Geen shampoo of conditioner meer in een plastic fles, maar als zeepblokje. Deze zeepblokjes hebben echter ook een verpakking nodig, en hier heb ik mee geholpen.

Kalm zet zich in om deze jongeren een steuntje in de rug te geven en ze te laten weten dat ze niet alleen zijn. Dit doen ze door middel van kaartensets, waarvoor ik drie ontwerpen maakte.

Voor Pepperfield ging ik aan de slag met een korte animatie van slechts 14 seconden. Ik kreeg een tekst aangeleverd en maakte daarbij een passende animatie welke gebruikt is voor een pitch. Omdat bewegend beeld het net wat inzichtelijker maakt.

Licht in het donker

In 2020 besloot ik dat ik mijn eigen ervaring binnen de psychiatrie wilde gebruiken om anderen te helpen. Daaruit kwam mijn boek ‘licht in het donker’ voor. Een boek rondom depressie en zelfdoding. Meer weten?

Became curious?

Reviews

5/5

The creativity and expertise from Ilona are a good asset for your website. She listens really well to your requirements and is really good in visualising your ideas. Ilona has her own style, which expresses itselfs in unique products.

~ Mitchel Kleuver

I was not satisfied with my logo and the look of my blog for a while. When I came across Ilona, I asked her to design a new logo for me. As soon as she started I felt the trust. It would be okay. From my bad sketch and my even worse instructions she still managed to make axactly what I wanted. And I was surprised about how fast she made it. Ilona has her own unique style, but she has no trouble working in another style. If I need something more in the future, I will definitly ask her again. (Spoiler: I did)

~ Liesbeth