illustraties

Als zolang ik me kan herinneren vind ik het leuk om te tekenen. Om een verhaal om te zetten in beeld. En dit doe ik dan ook graag voor jou. Dus ben jij op zoek naar een illustrator voor de afbeeldingen in je boek, of wil jij een leuke illustratie van jezelf voor bijvoorbeeld je website? Dan ben je aan het goede adres. Het is voor mij namelijk elke keer weer een toffe uitdaging om voor jou het perfecte plaatje te creëren.

Animaties

Naast dat ik het leuk vind om stilstaand beeld te creëren, heb ik de laatste jaren ook een fascinatie ontwikkeld voor bewegend beeld. Bijvoorbeeld voor een uitleganimatie van een paar minuten. Of juist voor een korte GIF animatie of een intro voor je Youtube video’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Huisstijlen

Ben jij bezig met het opstarten van je eigen bedrijf? Of heb je juist al langere tijd een bedrijf, maar ben je echt toe aan een nieuwe huisstijl? Dan ben je hier aan het goede (web)adres.
Ik help je graag bij het ontwikkelen van jouw unieke stijl. En we kunnen dit zover doortrekken als jij wil, en wij denken dat nodig is. Waar dit bij de een ophoudt bij een logo en een kleurenpalette, trek ik het bij de ander door tot aan visitekaartjes, briefpapier, en wat je je maar in kan beelden. Een plan op maat voor jou, of je bedrijf dus.

Branding

Alleen met een eigen stijl, ben je er natuurlijk nog niet. Want om klanten te krijgen, zal je je bedrijf onder de aandacht moeten brengen. Om het je makkelijk te maken, kan ik je hier ook bij helpen.
Samen kijken we naar de beste manier om te adverteren, of juist op een natuurlijke manier bezoekers aan te trekken. Van tips voor mooie (bedrijfs)foto’s tot aan een goede, pakkende tekst. Samen zetten we jouw bedrijf goed op de kaart!

en meer...

Zoals je waarschijnlijk al doorhebt, heb ik een brede interesse. Van illustraties tot aan teksten, van animaties tot aan advertenties, ik doe het allemaal met een hoop plezier. En de mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Dus schroom niet om je vraag te stellen, of je idee voor mijn voeten te gooien. Ik denk graag met je mee.