NiceDay is een bedrijf dat zich inzet om jongeren met psychische problemen te ondersteunen. Voor de behandeling die zij bieden, maakte ik een uitleganimatie.

Hier een aantal korte GIF’s die ik animeerde. Deze GIF’s maakte ik in mijn vrije tijd, omdat ik dit gewoon heel erg leuk vind om te doen.

Naast het illustreren vind ik het ook onwijs leuk om af en toe te spelen met composities en hier patronen van te maken.

Voor een nieuw restaurant concept maakte ik een korte commercial. Deze is er op gericht om de talloze mogelijkheden van het pand te benadrukken.

Een vijfkoppig studententeam ging aan de slag met het maken van een kinderboek, over hoe je het beste om kan gaan met (je) honden. Ik had de eer de illustraties voor dit boek te mogen maken.

Een aantal illustraties die ik maakte in mijn vrije tijd.

Op mijn blog deel ik maandelijks zelfgemaakte achtergronden. Inmiddels heb ik al 10 series achtergronden gedeeld. Maar hier komt elke maand dus weer een nieuwe serie bij.

(meer…)

huisstijl de paarse uil

Voor Mitchel zijn nieuwe bedrijf, de Paarse Uil ontwierp ik zijn gehele huisstijl.

flatlay 1 blijmakers ilonaa

Voor mijn blog maak ik geregeld flatlay foto’s. Hier een aantal voorbeelden van een aantal foto’s die ik schoot voor mijn eigen blog.

Voor een schoolopdracht maakte ik een commercial voor FairPhone; geschikt voor hun Instagrampagina. Het is een commercial waarin de sterke punten van de FairPhone duidelijk naar voren komen.

10/24