Beesha is een nederlands merk wat o.a. shampoo en conditioner bars ontwikkelt. Geen shampoo of conditioner meer in een plastic fles, maar als zeepblokje. Deze zeepblokjes hebben echter ook een verpakking nodig, en hier heb ik mee geholpen.

Ben en Fransica, de mensen achter beesha, vonden mijn patronen zo tof dat ze graag een patroon op een verpakking verwerkt wilden hebben. Ik startte hiervoor met schetsen en verschillende opzetjes van patronen. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op twee patronen, een voor de shampoo bars en een voor de conditioner bars.

verpakkingen beesha
schetsen beesha

Ik begon hiervoor op papier, met een aantal snelle schetsen. Vervolgens ging ik digitaal aan de slag en vonden er meerdere feedbackrondes plaats. Om uiteindelijk tot een product te komen waar we allemaal tevreden mee zijn.

Verpakkingen voor andere producten van Beesha zijn op dit moment in de maak.